במידה ואתם עומדים לפני הפקה של אירוע קטן יחסית דוגמת ברית, יום הולדת או בת מצווה, רצוי שלפני כל שאר השיקולים תחליטו על שירותי הקייטרינג המתאימים עבורכם. הישראלים יותר מכל זוכרים את איכות המזון ורמת ההגשה שלו באירוע ובדרך כלל זו הדרך שלהם לקבוע אם האירוע היה איכותי ומהנה או להיפך מכך. קייטרינג לאירועים קטנים חייב להיות איכותי במיוחד שכן הוא חשוף ונגיש לכל אורחי האירוע ולכן ההמלצה שלנו היא קייטרינג חלבי לאירוע כזה.
בחירה של תפריט קייטרינג חלבי
בעת בחירה של תפריט קייטרינג חלבי לאירועים קטנים, חשוב לבחור מנות פתיחה בהגשה עצמית או באמצעות מלצרים שעוברים בין המוזמנים, מנות מרכזיות שמעניקות אפשרות בחירה בין 2-3 סגנונות שונים וכמובן קינוחים ומתוקים לסוף האירוע על טהרת המטבח החלבי.
קייטרינג לאירועים על בסיס מטבח חלבי מאפשר גמישות גבוהה יותר הן במנות הפתיחה והן בקינוחים כיוון שאלו יהיו מבוססות על מוצרי חלב אמיתיים ולא מאכלי פרווה שיתאימו לאכילה עם מנות בשריות. כאשר הכל חלבי אז הכל חלבי מהתחלה ועד הסוף והטעמים טובים יותר כמובן.
בדרך כלל התפריט יאפשר בחירה של מיקס מאפי פילו, כוסות מוזלי, מנות אנטיפסטי, פסטות מסוגים שונים, מגוון פיצות, ברוסקטות, קישים, פשטידות, עלי גפן, סלטים בהרכבים שונים, סלסלות לחמים ופוקאצ'ות וכמובן קשת רחבה של קינוחים טעימים.
ההגשה והצוות באירוע קייטרינג חלבי
הצוות באירועי קייטרינג חלבי מתחלק לרוב לארבעה –
עובדים בעמדות השונות האחראים על הגשה, סידור ודאגה למלאי מספיק של מזון המוגש בדוכנים או בעמדות ההגשה השונות – פסטות, סלטים, פשטידות, פיצות וכדומה.
צוות של מלצרים האחראים על מעבר עם פינגר פודס או מנות חלביות קטנות בשלבים הראשונים של האירוע. אלו יסתובבו בין האורחים וידאגו להגשה נוחה וזמינה לכל אורח.
מפנים שדואגים לפנות את הצלחות והמנות שנעשה בהם שימו שולדאוג לניקיון בכל שטח האירוע.
צוות מטבח האחראי על הכנת המזון וההגשה שלו כפי שצריך מבחינת כמות ואיכות לאורחי האירוע.
ללא ספק כל אירוע קטן שמעוניין להיות מיוחד, בריא ומשביע עדיף שייבחר בשירותי קייטרינג חלבי לאירועים קטנים שיודע בדיוק מה מתאים לאירוע שכזה ויכול להציע תפריט עשיר ושירות איכותי לשביעות רצון כל המשתתפים באירוע.